700-Serien

Här finner du våra toppmodeller. Utespa av lyxig design och ergonomi. Modellerna är också utrustade med dubbla pumpar och fler "Waterports" än övriga serier, detta för att ge dig en massage av topp-prestanda.

750

Vår största och lyxigaste modell med mycket plats att njuta av den perfekta komforten. 750 ger er den mest flexibla sittkonfigurationen med maximal massageterapi för nacke, rygg och fötter.

740

Detta fullstora bad har en underbar lounge där du kan sträcka ut och uppleva de välgörande fördelarna av ett ergonomiskt Beachcomber spabad.

730

Denna modell är i en populär storlek och ger dig en kraftfull exakt massageupplevelse. Relaxa i det perfekt kroppsformade liggsätet.

720

Denna modell ger er 700-seriens lyx och bekvämlighet förpackad i en medelstor modell med gott om plats för 7 personer.

710

Modellen är framtagen för er som längtar efter ett kvalitétsbad i en mindre storlek med massor av lyx och komfort för upp till 4 personer..

Färgval vid egen design

Våra lagerbad är i de populäraste färgkombinationerna men beställer du ett eget designat Beachcomber Spabad kan du välja mellan 9 olika akrylfärger på insidan och 3 olika färgval på det underhållsfria kabinettet samt 2 olika färgval på lockskinnet. Totalt kan du variera din egen färgdesign på 54 olika sätt.

Akrylat-Färgval

9 Olika alternativ

Alabaster

Beachwood

Sterling

Quartzite

Tungsten

Atlantis

Sierra stone

Onyx

Opal

Kabinett-Färgval

3 olika alternativ

Bamboo Enviroskirt

Walnut Enviroskirt

Ebony Enviroskirt

Lockskinn-Färgval

2 olika alternativ

Tan

Steel