Utomhusspa av passion och kvalitet

Vi på Beachcomber Spabad vet att hög kvalité är avgörande för att kunna säkerställa att de produkter vi erbjuder våra kunder kommer att stå sig över lång tid. Vi slarvar inte i något led i tillverkningsprocessen för att uppnå en kortsiktig vinning utan strävar alltid att göra rätt från första början. Beachcomber har utvecklat ett kvalitétssystem där vi använder oss av oberoende tester av våra produkter - detta för att säkerställa att vi levererar den högsta kvalitén på våra spabad som tillbehör, samt att de är energieffektiva.

Alla anställda hos Beachcomber är utbildade och engagerade för att förstå både kundernas och myndigheternas krav. Genom alla led i tillverkningen så strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa produkter och för att möta dessa krav genomför vi ständiga förbättringar av våra affärssystem och processer.

Vi har åtagit oss att ditt nya spabad ska hålla allra högsta kvalité för att du som kund ska få ett långt och bekymmersfritt ägande.

Keith Scott


Grundare av Beachcomber Hot Tubs

”Mina föräldrar lärde mig att ansträngningen är densamma att bygga en produkt i dålig kvalité som att bygga i en hög kvalité. Beachcomber har byggt spabad i hög kvalité sedan första dagen och har en passion att göra det som är rätt mot våra kunder. Sedan 1978 har Keith och Judy Scott arbetat outtröttligt för att bygga Beachcomber Hot Tubs till det familjeföretag det är idag, där varumärket finns representerat i över 40 länder runt om i världen. Deras fortsatta passion för produktkvalité och för sina kunder har aldrig vacklat under dessa 37 år. Med starka familjevärderingar, fortsätter Beachcomber att vara en branschledande tillverkare med en engagerad personal och en fantastisk produkt.”

Några exempel på vår Kvalitétskontroll

Roboten ”Frankie” borrar alla FlexJet hål i varenda spabad med precision. Det är samma typ av digital robot som används inom bilindustrin.

Alla spabad testkörs med vatten där alla funktioner testas som en del av den noggranna kvalitetskontrollen.

Alla kopplingar samt limningar täthets kontrolleras samt allt kontrolleras noggrant innan baden fullskummas.