Beachcomber Spabad Sverige - etablerade på spabad utomhus


Om oss

 

Poolbyggarna SPA AB ägs av Richard Florén sedan 2022 och har sålt Beachcombers högkvalitativa spabad sedan 2004. Vi är kontrakterade distributörer för den svenska marknaden av Beachcomber i Kanada. Jag och vår personal har många års brancherfarenhet och skiljer oss från många andra företag med vårt starka engagemang för kundservice. Vi vill skapa långsiktiga relationer med våra kunder och alltid sätta kunden i centrum. Vi arbetar för att våra kunder ska ha ett bekymmersfritt ägande av sin spabadsinvestering. För att uppnå detta har vi valt att satsa på en leverantör som bygger högkvalitiva bad som är energisnåla, ergonomiska och driftsäkra - ett exempel är modell Hybrid 3. Du som kund ska alltså känna dig trygg med ditt val och förlita dig på att du får bra service i alla lägen.

 

Din tillfredställelse är vår verksamhet. Om du inte är nöjd med ditt köp eller vår service, låt oss veta och vi kommer att göra det rätt.
Richard Florén med personal

 

 

Bli återförsäljare av Beachcomber!

Vill du bli en återförsäljare av världens mest prisvärda spabad? Kontakta oss gärna så berättar vi mer! 

Ring oss på 021-80 10 10

Eller maila till [email protected]

 Vår leverantör Beachcomber Hot Tubs

Beachcomber Hot Tubs grundades 1978 i Vancouver, Kanada

 

Beachcomber är ett familjeägt företag vars filosofi är att bygga bad av högsta kvalité med bästa möjliga komfort. Försäljning av bad sker i över 40 länder över hela världen. Vi känner stolthet i att sälja bad som ger lindring, hälsa, avkoppling och glädje till massor av människor.


Beachcomber bygger ca 16000 spa bad årligen och är Kanadas absolut största tillverkare. Vi är betydligt större än andra Kanada byggda bad till ex Arctic och Hydropool. Den framgång vi nått världen över kan sammanfattas av kvalité, driftsäkerhet och låg energi förbrukning.


Beachcomber bygger hela sin affärs idé på att ta hand om sina kunder, en kund i taget så att de rekommenderar Beachcomber till nya kunder. Vi är stolta över att så många köper våra bad för välbefinnande, avkoppling romantik och familjär glädje.


Våra bad fungerar längre, kostar mindre i längden och ger mycket mera valuta för era pengar.

 

Keith Scott - ägare och grundare av Beachcomber Hottubs Vancouver, Kanada.

Skriv text här

Skriv text här