Kvalité, Ekonomi och Lång Livslängd – ett bekymmersfritt Spabad

Varför Beachcomber

Top 10 anledningar att köpa ett Beachcomber Spabad


Nedan ger vi dig de 10 viktigaste anledningarna till varför du kan vara absolut säker och trygg när du väljer ett spabad från Beachcomber.

 1. 30-dagar Pengarna Tillbaka Garanti
  Vi känner oss så säkra på att du blir nöjd med din nya Beachcomber så vi erbjuder en 30-dagars ”Pengarna Tillbaka” Garanti från leveransdatum.(Se mer om detta samt villkor på sidan Service & Garantier)
 2. 30-dagar Bytesrätts Garanti
  Vi vill att ni ska vara 100 % nöjda med ert köp. Skulle ni inom 30 dagar konstatera att ni köpt fel modell, färg eller storlek så får ni byta till ett annat bad.(Se mer om detta samt villkor på sidan Service & Garantier)
 3. 30-dagar FlexJet Konfigurations Garanti:
  För att ni ska känna er säkra på att få exakt den massage och det vattentryck ni vill ha så ger vi er möjligheten under de 30 första dagarna att byta ut valfria massagejets till jets med en annan massagetyp. Detta är mycket enkelt tack vare vårt Britewerx Flex-Jet system.(Se mer om detta samt villkor på sidan Service & Garantier)
 4. Bästa Garantin i Spabadsbranschen:
  När ni väljer ett utebad från Beachcomber så får ni tryggheten och erfarenheten av ett företag som byggt och utvecklat spabad i 37 års tid. För att ni ska känna en total sinnesfrid så får ni förutom ovanstående 30-dagars garantier en fullständig garanti utan några som helst undantag eller begränsningar.(Se mer om vår trygga Beachcomber garanti på sidan Service & Garantier)
 5. Oöverträffad Säkerhet, Bekvämlighet och Konstruktions Kvalitét:
  Alla våra Hybrid 3 modeller har vår Safe-Axiss Trappa, formade handgrepp, invändig trappa, ergonomiska säten samt golvbrunn för enkel vattentömning. Allt designat med tanke på din säkerhet och bekvämlighet. Beachcomber Spabad är byggda i den allra högsta kvalitén med de bästa materialvalen för ett bekymmersfritt ägande och lång livslängd. Tillverkade för att tåla de hårda och kalla Kanadensiska vintrarna då dessa robusta utebad är gjorda för daglig användning och kommer att stå emot tidens tand utan att förlora sitt vackra utseende.
 6. Total Komfort:
  Beachcombers Spabad är utformade för att passa din kropp som en handske. De är ett av de djupaste spabaden på marknaden med säten i olika nivåer för att passa personer med olika längd. Med våra fantastiskt vackra LED-ljus system och inbyggda högtalarfria ljudsystem får du den ultimata spabads-upplevelsen.
 7. Överlägsen Energieffektivitet:
  Beachcomber är sedan många år ledande när det gäller att maximera energieffektiviteten och minimera driftskostnaderna inom spabadsindustrin. Vi har bland annat uppnått detta genom innovationer som vårt 100 % Cavity Isolering System, Management System med utvändigt maskinrum, Power Guard Heatshield Lock m.m.California Energy Commissions (CEC) oberoende tester där branschens alla stora tillverkares bad testas på exakt samma sätt visar tydligt att Beachcomber är det energieffektivaste spabadet på marknaden.
  Läs mer om dessa tester på sidan Energi.)
 8. Vårt Trygga leveranspaket där allt ingår:
  Vi vill att du ska känna dig helt trygg genom hela affären därför ingår även leveransen (upp till 20 mil från Västerås), ställa badet på plats (med lite hjälp av kunden), uppstart av badet (underlaget och el måste vara klart), genomgång av badet efter uppstart samt kontroll att allt fungerar som det ska, kemipaket samt vår mycket uppskattade ”spaskola”. (I vissa fall kan kostnad för kranbil tillkomma men i de flesta fall går det bra utan.)
 9. Vår uppskattade Spaskola:
  I samband med leveransen ser vi till att lära er allt om ert nya Beachcomberbad. Vi går igenom skötsel, handhavande och framförallt hur man sköter kemin för att alltid ha ett gnistrande klart och inbjudande vatten. När vi lämnar kan ni allt om kemi och skötsel. Skulle det senare dyka upp frågor kring kemi eller andra problem så finns vi alltid tillhands för att hjälpa er via telefon och mail.
 10. Oslagbar Kundservice:
  När ni köper ett Beachcomber Spabad så investerar ni även i ett hängivet team av spabadsexperter som kommer att vara engagerade i dig och ditt spabad långt efter inköpstillfället. Vi hjälper dig även efter ditt köp med eventuella problem, frågor, funderingar och på ett aktivt sätt försöka hitta svar och lösningar. Skulle någon komponent behöva bytas under/efter garantitiden utför vi det snabbt och effektivt. Vi vill att du som kund ska känna dig så nöjd med ditt bad och med oss så du även rekommenderar oss till dina vänner och bekanta.

Mer information kan du hitta på vår leverantörs informationssida

Läs mer om Poolbyggarna Spa I Västmanland AB på eniro.se