300-Serien

Ska du köpa ditt första Spabad eller söker du ett bad med lagom mycket massage är vår klassiska 300-serie badet för dig. Baden har samma höga kvalité i alla komponenter som vår 500 & 700-serie, samma trygga Beachcomber garantier till ett mycket bra pris.

380

Denna modell är gjord för att passa den unga växande familjen eller er som behöver ett stort bad med mycket utrymme där man kan sitta många utan att det känns trångt. Till ett bra pris får ni ett fullstort bad med djupa säten i olika nivåer med en mycket lågdriftkostnad.

360

Våra kunders favoritstorlek med bekväma säten och bra massage där man bekvämt kan sitta upp till 8 personer. En av våra "bästsäljare" där man får mycket bad för pengarna.

350

Denna modell är i samma favoritstorlek som 360-badet men har även en bekväm lounge där man kan sträcka ut och relaxa. Badet har även ett mycket djupt hörnsäte med mycket rygglutning för den perfekta avkopplingen.

340

En underbar komfort i ett av våra allra minsta bad. Litet, välutrustat, rymligt till ett attraktivt pris.

321

Ett spabad i traditionell rund design för dig som söker ett enkelt och lättplacerat bad där du kan njuta med familj och vänner.

Färgval vid egen design

Våra lagerbad är i de populäraste färgkombinationerna men beställer du ett eget designat Beachcomber Spabad kan du välja mellan 9 olika akrylfärger på insidan och 3 olika färgval på det underhållsfria kabinettet samt 2 olika färgval på lockskinnet.
Totalt kan du variera din egen färgdesign på 54 olika sätt.

Akrylat-Färgval

9 Olika alternativ

Alabaster

Beachwood

Sterling

Opal

Tungsten

Atlantis

Sierra stone

Onyx

Quartzite

Kabinett-Färgval

3 olika alternativ

Bamboo Enviroskirt

Walnut Enviroskirt

Ebony Enviroskirt

Lockskinn-Färgval

2 olika alternativ

Tan

Steel