500-Serien

Detta är vår mångsidiga mellanklass-serie. Här finner du utespa med plats från 2 till 9 personer. Denna serie har det bredaste sortimentet vad gäller design och är än mer ergonomiska. Det perfekta alternativet för dig som vill ha lite mer massage & ergonomi än vår 300-serie.

590

En ny fullstor modell i vår 500-serie. Påminner mycket om 580 badet men har ett upphöjt ”coolingseat”, en annan invändig trapplösning samt en ny placering av fotmassagen m.m.

580

Vårt fullstora bad i 500-serien med samma rymd och känsla som vårt lyxigaste 750 bad men i ett lite enklare utförande. Med stor fotbrunn och massor av plats för den stora familjen.

570

Ett familjebad i mellanstorlek med ett förhöjt säte för mindre barn eller som ett "cooling" säte om man behöver kyla av sig. Ett underbart familjebad med mycket bra massage.

550

Detta bad erbjuder ett liggsäte som passar alla oavsett längd. För er som söker det mest ultimata spabadet när det gäller avkoppling och nöje kan detta vara spabadet för er. Har blivit utsett till det bästa Beachcomber valet år efter år.

540

540 badet är ett lite mindre bad där det trots badets storlek finns gott om plats för upp till 6 personer. Söker du ett mindre bad med gott om utrymme kan detta vara badet för dig.

520

Modellen är framtagen för er som längtar efter ett kvalitétsbad i en mindre storlek med massor av lyx och komfort för upp till 4 personer..

Färgval vid egen design

Våra lagerbad är i de populäraste färgkombinationerna men beställer du ett eget designat Beachcomber Spabad kan du välja mellan 9 olika akrylfärger på insidan och 3 olika färgval på det underhållsfria kabinettet samt 2 olika färgval på lockskinnet.
Totalt kan du variera din egen färgdesign på 54 olika sätt.

Akrylat-Färgval

9 Olika alternativ

Alabaster

Beachwood

Sterling

Quartzite

Tungsten

Atlantis

Sierra stone

Onyx

Opal

Kabinett-Färgval

3 olika alternativ

Bamboo Enviroskirt

Walnut Enviroskirt

Ebony Enviroskirt

Lockskinn-Färgval

2 olika alternativ

Tan

Steel