Utebad med förstklassig service

Vår 100 % heltäckande Garanti

Vissa tillverkares garantier kan visa sig vara väldigt begränsade när olyckan väl är framme och du tror att det täcks av din garanti. Först då upptäcker du det finstilta med undantag och begränsningar och inser att garantin vid vissa fel enbart skyddar tillverkaren och inte dig som kund. Ibland kan du få en materialgaranti men får själv stå för arbetskostnader och resor för att få badet reparerat. Detta är något du som kund bör kontrollera innan du bestämmer dig för ett spabadsköp.

Beachcomber har en bättre idé, då vi skyddar dig med en riktig garanti. Vi bygger ett bekymmersfritt spabad och backar upp det med en till 100 % bekymmersfri garanti.
Beachcombers garanti innehåller inget finstilt, den är enkel, rak och vattentät. Om något går sönder inom garantitiden och det är vårt fel så tar vi vårt ansvar och byter ut eller reparerar samt står för alla kostnader som material, arbetskostnad och resor (frysskador täcks naturligtvis inte av garantin).

Detta är vad vi kallar en riktig garanti som skyddar dig som kund.


 • Livstids Garanti på glasfiberlaminatskalet
 • 5 års Garanti på akrylytskiktet
  (ytförändringar, böldpest, sprickor m.m.)
 • 2 års Garanti på alla komponenter
  (material, arbetskostnad och resor)
 • 30-dagar Pengarna Tillbaka Garanti:
  Vi känner oss så säkra på att du blir nöjd med din nya Beachcomber så vi erbjuder en 30-dagars ”Pengarna Tillbaka” Garanti från leveransdatum på alla våra lagerbad
  (ej beställningsbad).(Villkor: Skulle du mot förmodan ångra ditt köp inom 30 dagar så får du pengarna tillbaka minus 10 % för transport, lastning, lager m.m. Behövs kran tillkommer även kostnad för den.)
 • 30-dagar Bytesrätts Garanti:
  Vi vill att ni ska vara 100 % nöjda med ert köp. Skulle ni inom 30 dagar konstatera att ni köpt fel modell, färg eller storlek så får ni byta till ett annat bad. Detta gäller inte egen konfigurerade beställningsbad utan endast lagerbad (Vid byte av spabads modell så regleras badens eventuella prisskillnad samt kostnaden för en extra transport och ominstallation samt eventuella extrakostnader för kran, bärhjälp m.m.).
 • 30-dagar FlexJet Konfigurations Garanti:
  För att ni ska känna er säkra på att få exakt den massage och det vattentryck ni vill ha så ger vi er möjligheten under de 30 första dagarna att byta ut valfria massagejets till jets med en annan massagetyp. Detta är mycket enkelt tack vare vårt Britewerx Flex-Jet system. (De 30 första dagarna efter leverans kan ni ta med de jets ni vill byta ut till vår butik i Västerås eller skicka in dom till oss för utbyte till andra jets.)Vår Kundservice


När ni köper ett Beachcomber Spabad så investerar ni även i ett hängivet team av spabadsexperter som kommer att vara engagerade i dig och ditt spabad långt efter inköpstillfället. Vi hjälper dig även efter ditt köp med eventuella problem, frågor, funderingar och på ett aktivt sätt försöka hitta svar och lösningar. Skulle någon komponent behöva bytas under/efter garantitiden utför vi det snabbt och effektivt.

Vi vill att du som kund ska känna dig så nöjd med ditt bad och med oss så du även rekommenderar oss till dina vänner och bekanta.