Förbättra ditt bad med våra exklusiva och praktiska tillval

Vattenfall, reningssystem, vackra ljusslingor eller skön musik som spelar i bakgrunden. Hos oss kan du utrusta ditt utomhusbad precis på det sättet du önskar - för en maximalt avkopplande upplevelse.


Till varje bad kan vi på Beachcomber Spabad erbjuda olika trevliga tillval som inte bara kan förbättra din upplevelse utan även göra tillvaron i badet extra trevlig och praktisk.
Nedan finner du olika alternativ på utrustning vi erbjuder - om du vill ge ditt utomhusbad lite extra kompetens eller bara lite guldkant...

Locklyftar

Underlättar handhavandet av locket så att en person på ett enkelt sätt kan lyfta av locket själv. Locklyftar finns i flera olika utföranden för att du ska hitta en som passar just ditt spabad.

ClearTech UVC

ClearTech UVC är en av marknadens mest effektiva reningssystem vilken minskar behovet av klor med upp till 80%. Ger ett lättskött bad med klart vatten utan tillsatser av salt, ozongas eller tungmetaller som silverjoner. ClearTech UVC kan både fabriksmonteras samt eftermonteras på alla Hybrid 3 modeller.

Roman Arch Vattenfall

Förhöjer känslan av elegans och lyx i ditt spabad. Ljudet av porlande vatten förhöjer den avkopplande upplevelsen när du njuter av ditt Beachcomberbad. Med hjälp av en speciell LED konfiguration kommer du att uppleva vattenstrålarna och ljuset i alla regnbågens färger på ett helt nytt sätt.

Turbo Air Blower

Blåser in uppvärmd luft i vattnet vilket skapar aktivitet och rörelse i vattnet som förstärker massageeffekten ytterligare.

Eclipse LED lightning

Beachcombers Eclipse-Light ger kvällsbadet en helt ny dimension. Du kan välja mellan ett stort antal olika belysnings alternativ i regnbågens alla färger. Dessa små knapp belysningspunkter ger en vacker glöd i vattenlinjen. Utvändigt finns Garden-Light och Step-Light som tillval för att skapa en underbar stämning när mörkret lagt sig. All belysning på Beachcombers spabad är med modern LED-teknik för att hålla energikostnaderna nere.

Air Connect QSS Sound System

Den unika Quintessential Sound System QSS från Beachcomber använder ljudomvandlare som är inbyggda i skalet och omvandlar spabadets skal till en gigantisk högtalare där ljudet kommer via vattnet. Dessa ljudomvandlare är speciellt byggda för ljudmiljöer för att ge dig en perfekt ljudupplevelse. Beachcombers Air Connect ljudsystem ger dig möjlighet att spela din favoritmusik direkt från din smartphone. Den ansluts trådlöst med Bluetooth-teknik och ger dig kontroll via QSS-gränssnittet. QSS Sound Systemet finns i 2 utföranden QSS och QSS-Plus som har extra basförstärkare som ger ljudupplevelsen ännu en dimension.

Nackkuddar

Beachcombers bad är designade så att nackkuddar egentligen inte ska behövas, men vill du ändå använda dig av nackkuddar så har Beachcomber tagit fram en modell man hänger över badets kant. Fördelen är att nackkuddarna då förvaras inomhus och alltid är rena och fräscha när man vill använda dom. Nackkuddar som sitter permanent i spabad slits fort ut av klor, ozon m.m. samt att det bildas alger och bakterier på nackkuddens baksida.

Handhållen MassageJet

För dig som även vill ha massage på andra delar av kroppen där badets massage inte når har Beachcomber tagit fram en handhållen massagejet. Denna ansluts genom att lossa ett massagemunstycke i valfritt säte och där ansluta den handhållna massagejeten och då få massage på kroppens framsida.

Läs mer om Poolbyggarna Spa I Västmanland AB på eniro.se