Välkommen till Beachcomber Spabad

Njut av livets väsentligheter i en avkopplande miljö – i ett exceptionellt utespa från Kanadensiska Beachcomber Hot Tubs.

Vi erbjuder er marknadens mest Energieffektiva utebad vilka kommer att ge er ett garanterat välbefinnande i många år framöver. Handgjorda Spabad i allra högsta kvalité för ett långt och bekymmersfritt ägande. Med ett brett urval av modeller och tillval finns det bad som passar alla önskemål.

Beachcomber Spabad – Världens mest prisvärda utebad

Beachcomber utebad är till 100% tillverkade i Kanada och byggda för att tåla tuffa, kalla och snörika vintrar och säljs över hela världen till kunder som insisterar på det allra bästa.

Beachcomber är det största och marknadsledande Spabads-företaget i Kanada av flera anledningar: Spabaden är Säkra, Hållbara, Pålitliga, Energieffektiva, Välkonstruerade och har många funktioner som standard i Hybrid modellerna.

Spabaden är byggda för dagligt bruk och kommer att klara tidens påfrestningar. Faktum är att många kunder fortfarande njuter av sina Beachcomberbad mer än 20 år senare, de är helt enkelt byggda för att hålla länge……

I varje spabad finner ni samma höga standard, tillverkad av material i högsta kvalité – oavsett vilken modell ni väljer. Vår ständiga miljöutveckling går ut på att sänka energiförbrukningen och samtidigt behålla en kraftfull massage en högklassig vattenrening samt hög driftsäkerhet.

Med snart 40 års erfarenhet inom teknik och design, garanterar vi att med ett Beachcomberbad får ni en idealisk spabads-miljö, där ni bekymmersfritt kan njuta av livets väsentligheter tillsammans med familj och vänner. Vi levererar spabad till Stockholm, Uppsala, Örebro, Eskilstuna, Borlänge och hela övriga Sverige.

Vår filosofi är att ge dig och din familj trygghet och välbefinnande i många år framöver.

Varför Beachcomber?

Energieffektivt

Som företag vill vi bidra till att bevara jordens resurser. Därför erbjuder vi idag spa-industrins energieffektivaste bad utomhus. Våra bad är upp till 43%  energieffektivare än sina USA & Kanada tillverkade konkurrenter. 

Läs mer här.

Hybrid 3

Beachcombers Hybrid3 koncept innebär 3 Standardkomponenter för att kunna uppnå en hög energieffektivetet.

  1. 100% Fullisolerade 
  2. Management Systemet 
  3. SafeAxiss Trappan

Läs mer här.

Garantier

Vi är så säkra på att du kommer att bli nöjd med ditt nya Beachcomber Spabad så vi ger dig hela 30 dagars pengarna tillbaka Garanti på alla våra Spabad i lager. 

Vi ger dig även rätt att inom 30 dagar byta modell om du upptäcker att en annan modell passar dina behov bättre.

Läs mer här.

Tillval

Alla Beachcomberbad är i vårt Hybrid 3 utförande mycket välutrustade.

För de som önskar finns det ytterligare en mängd tillval att uppgradera med som AirConnect Ljudsystem, ClearTech UVC, Roman Arch Vattenfall, Turbo, Eclipse MoodLightning m.m.

Läs mer här.

Beachcomber Spabad Sverige
Poolbyggarna SPA AB

Aktuellt

Vårt mycket uppskattade leveranspaket!!!

När du köper ett Beachcomberbad så ingår inte bara ett komplett Spabad utan även leverans, uppstart, kemipaket samt vår mycket uppskattade ”Spaskola”. Vi ser till att lära er allt om kemi och underhåll samt tillsammans med er startar vi upp ert nya Beachcomberbad och ser till att allt fungerar som det ska och att ni känner er trygga med er nya livsnjutningsmaskin.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.