500-Serien

Detta är vår mångsidiga mellanklass-serie. Här finner du utespa med plats från 2 till 9 personer. Denna serie har det bredaste sortimentet vad gäller design och är än mer ergonomiska. Det perfekta alternativet för dig som vill ha lite mer massage & ergonomi än vår 300-serie.

590

En ny fullstor modell i vår 500-serie. Påminner mycket om 580 badet men har ett upphöjt ”coolingseat”, en annan invändig trapplösning samt en ny placering av fotmassagen m.m.

540

540 badet är ett lite mindre bad där det trots badets storlek finns gott om plats för upp till 6 personer. Söker du ett mindre bad med gott om utrymme kan detta vara badet för dig.  

580

Vårt fullstora bad i 500-serien med samma rymd och känsla som vårt lyxigaste 750 bad men i ett lite enklare utförande. Med stor fotbrunn och massor av plats för den stora familjen.

520

Denna modell är vår allra minsta med gott om plats för 2 personer att verkligen kunna sträcka ut och bara njuta utan att försaka de massagefördelar som finns i våra större spabad.    

578

Ett familjebad i mellanstorlek med ett förhöjt säte för mindre barn eller som ett "cooling" säte om man behöver kyla av sig. Ett underbart familjebad med mycket bra massage. 

550

Detta bad erbjuder ett liggsäte som passar alla oavsett längd. För er som söker det mest ultimata spabadet när det gäller avkoppling och nöje kan detta vara spabadet för er. Har blivit utsett till det bästa Beachcomber valet år efter år.

Färgval vid egen design

Våra lagerbad är i de populäraste färgkombinationerna men beställer du ett eget designat Beachcomber Spabad kan du välja mellan 9 olika akrylfärger på insidan och 3 olika färgval på det underhållsfria kabinettet samt 2 olika färgval på lockskinnet.
Totalt kan du variera din egen färgdesign på 54 olika sätt.

Akrylat-Färgval

9 olika alternativ

Färgval Alabaster

Alabaster

Färgval Beachwood

Beachwood

Färgval Sterling

Sterling

Färgval Quartzite

Quartzite

Färgval Tungsten

Tungsten

Färgval Atlantis

Atlantis

Färgval Sierra Stone

Sierra Stone

Färgval Onyx

Onyx

Färgval Opal

Opal

Kabinett-Färgval

3 olika alternativ

Färgval Bamboo Enviroskirt

Bamboo Enviroskirt

Färgval Walnut Enviroskirt

Walnut Enviroskirt

Färgval Ebony Enviroskirt

Ebony Enviroskirt

Lockskinn-Färgval

2 olika alternativ

Färgval Tan

Tan

Färgval Steel

Steel

Ring oss idag 021-80 10 10